ХМІЛЬНИК - ФУТБОЛ


Громадська організація "Хмільницька районна федерація футболу"

В районі відзначили День фізичної культури та спорту

11 вер. 2017 р.

Вже традиційно в другу суботу вересня

спортивна спільнота Хмільницького району організовує спортивно-масові заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Цьогоріч святкове дійство відбулося на стадіоні «Вікторія» ім. Г.Яворського, що в селі Уланів.

З вітальним словом до присутніх звернулися сільський голова Сергій Голубенко, директор місцевої ДЮСШ Олександр Чехівський та головний спеціаліст сектору фізичної культури та спорту Хмільницької райдержадміністрації Віктор Гричанюк.

Почесні гості привітали ювіляра - місцевого тренера Всеволода Ісаковича Алєксєєва, якому цього дня виповнилося 80 років

та кращих фахівців спорту.

По завершенню офіційної частини розпочалися матчі І етапу чемпіонату району з футболу серед школярів.

В результаті безкомпромісної спортивної боротьби перемогу святкували місцеві гравці, які переконливо перемогли в фіналі своїх одноліток із Жданівської об’єднаної територіальної громади, 

третю сходинку посіли Сальницькі школярі, здолавши команду с.Вишенька. 

Всі учасники були нагороджені Почесними грамотами та отримали солодощі.

Також було відзначено кращих гравців у відповідних амплуа.

На цьому спортивне свято не завершилося, адже далі на поле вийшли аматорські команди «Уланів» та «Астарта» с.Качанівка, Жданівка, які провели свій матч в рамках Чемпіонату Хмільницької прем’єр-ліги. Астартівці, які оформили своє чемпіонство ще минулого тижня, впевнено здолали місцеву команду, підтвердивши таким чином своє по праву виборене перше місце.

Одразу по завершенню матчу відбулося нагородження чемпіонів грамотами, медалями та кубком. Окрему нагороду отримав тренер команди Валерій Іванович Гунствін. Варто зазначити, що в чемпіонаті ХПЛ ще триває боротьба за друге та третє місце.

Загалом спортивне свято в районі пройшло на високому організаційному рівні.