ХМІЛЬНИК - ФУТБОЛ


Громадська організація "Хмільницька районна федерація футболу"

Результати Кубка сільської ліги 2019

27 трав. 2019 р.

з малого футболу

 

Минулої неділі відбулися заключні матчі вже другого розіграшу Кубка сільської ліги з малого футболу. Трішки раніше команди пройшли груповий етап, який проходив паралельно в селах Вишенька та Качанівка. Саме тут було визначено четвірку команди, що отримали право взяти участь в фінальних іграх. Завершальний етап змагань знову проходив на футбольному полі селі Уланів. Та цього року місцевим футболістам не вдалося потрапити в фінал й згодом перемогти в ньому.  Поступившись в видовищній грі команді «Жданівська ОТГ» вони досить легко здолали «Цукорагропром» с.Жданівка й зайняли третє місце. В свою чергу «Олімпік», що із села Вишенька здобувши дві вольові перемоги над колективами які представляють Жданівську ОТГ став володарем кубка. Таким чином гравці «Жданівської ОТГ» знову другі.

Крім того оргкомітетом змагань було визначено кращих гравців у відповідних номінаціях. Зокрема, «Кращий воротар» - Богдан Парсяк «Жданівська ОТГ», «Кращий захисник» - Ткачук Роман «Цукорагропром», «Кращий нападник» - Мельничук Дем’ян «Олімпік». Не залишився без чергової нагороди й Олександр Наконечний «Уланів», який переміг у номінації «Кращий гравець».

 

Варто заначити, що футбольний сезон лише починається і команди наразі активно готуються до нових баталій в рамках Чемпіонату сільської ліги.