ХМІЛЬНИК - ФУТБОЛ


Громадська організація "Хмільницька районна федерація футболу"

ФК «Уланів» знову чемпіон

13 лист. 2013 р.

Хмільницької прем"єр-ліги

Цьогорічне питання чемпіонства тримало нас в напрузі до останнього туру. І це не дивно, адже одразу дві сильні по своїй грі команди претендували на золото. Та стати першим вже другий рік поспіль в кінцевому результаті вдалося гравцям команди «Уланів», яка в заключному турі оформила своє чемпіонство обігравши на своєму полі Голодьківський «Титан» із рахунком 6-0. Паралельно із цим матчем інший претендент на найвищу посаду «Астарта» с.Качанівка грала із непоступливим «Юніором» із с.Ш.Гребля. В цьому матчі переможця виявлено не було: 0-0.

«Матч за бронзу» - саме так можна назвати зустріч між командами «Промінь» с.Івча та «Торнадо» м.Хмільник.  Адже від цього результату залежало хто буде третім – гості чи господарі. Рідні стіни та підтримка місцевих вболівальників допомогла здобути Івчанам важку, але потрібну їм перемогу: 4-3.

Щодо інших матчів, то ще в суботу «Форсаж», здійснивши дальній виїзд до «Сальниці», переміг господарів із рахунком 4-3, а Терешпільський «Металіст» був сильнішим в грі із командою «Арсенал», що представляє Б.Рукав

Тож футбольний забіг, який тривав майже шість з половиною місяців, завершено.