ХМІЛЬНИК - ФУТБОЛ


Громадська організація "Хмільницька районна федерація футболу"

Футзальний сезон ще не завершено!

16 бер. 2021 р.

В Чемпіонаті ХПЛ залишилося зіграти один матч тощо

Цими вихідними було проведено заключні матчі основної частини Чемпіонату Хмільницької прем’єр-ліги з футзалу 2021.

Загалом у змаганнях прийняло участь дванадцять місцевих футбольних колективів, які спортивну зиму провели в затишному залі Хмільницької дитячо-спортивної школи районного центру – міста Хмільник.

Атмосфера футболу вирувала на стільки, що питання переможців та призерів вирішувалося в останніх матчах змагань. Здобувши перемоги в усіх поєдинках беззаперечним чемпіоном стала команда «Візит», друге місце, поступившись лише переможця, посіла команда «Торнадо».

А от доля третього місця поки що під питанням адже одразу дві команди «Хмільник» та «Шериф» набрали однакову кількість очок і відповідно до Регламенту змагань мають зіграти так званий «бронзовий матч». Дату та час цього футбольного протистояння буде повідомлено https://hmelnik.info/championship/bronzovij-matc-cempionatu-hpl-z-futzalu-2021.

Без своїх нагород не залишилися й переможці окремих номінацій.

Так «Кращим воротарем» став Юрій Бондарчук «Візит», «Кращим захисником» - Олексій Лебедь «Хмільницькі ЕМ», «Кращим нападником» - Олег Нечипорук «Торнадо», а «Кращим гравцем» - Ігор Квік «Хмільник».

Хочеться висловити окрему подяку працівникам Хмільницької ДЮСШ (директор – М.М.Бабюк) за розуміння та належну підготовку залу до змагань, гравцям та вболівальникам за дисципліну та дотримання вимушених обмежень під час проведення змагань, а також всім представникам команд, які здійснювали безпосереднє суддівство.

Дякую!

Є ще одна приємна новина.

Представники команди сьогодні отримали для ознайомлення проект Регламенту та схему проведення розіграшу Кубка ХПЛ з футзалу https://hmelnik.info/documents/!

Тож чекаємо на матч за третє місце, а також на рішення команд щодо проведення ще одного турніру!

 

Голова громадської організації "Хмільницька районна федерація футболу"   

Віктор Гричанюк