ХМІЛЬНИК - ФУТБОЛ


Громадська організація "Хмільницька районна федерація футболу"

Кубок Миру

19 жовт. 2018 р.

2018

Вже втретє на теренах району відбулися змагання в рамках розіграшу Кубка Миру. Цьогоріч формат було значно розширено як щодо кількості команд так й ігрових днів. Змагання проходили спочатку в двох територіальних зонах, а саме в селах Вишенька та Качанівка. Далі кращі чотири команди провели заключні ігри в селі Уланів. Матч за третє місце запам’ятався численним глядачам нульовою нічиєю в основний час між командами «Цукроагропром» с.Жданівка та «Олімпік» с.Вишенька і тільки серія післяматчевих ударів визначила переможця. Тут так звана «футбольна лотарея» була більшприхильнішою до команди із Жданівки.

Вболівальники не дарма з нетерпінням чекали на головне дійство змагань – фінал. Команди «Уланів» та «Жданівська ОТГ» протягом всього матчу демонстрували дисципліновану виважену та чітко спрямовану гру та все ж місцевим гравцям таки вдалося забити єдиний переможний м’яч.

Варто зазначити, що поточного року команда «Уланів» в усіх форматах сільських ігор була переможцем, а гравці «Жданівська ОТГ» другими. Тож футбольне протистояння між обома колективами триває.

Підводячи підсумки змагань оргкомітетом було визначено кращих гравців в своїх номінаціях. Цього разу «Кращим воротарем» став Парсяк Богдан «Жданівська ОТГ»,

«Кращим захисником» - Боримський Сергій «Уланів», «Кращим нападником» - Бартко Ярослав «Жданівська ОТГ»,

«Кращим гравцем» - Земляний Роман «Уланів».

Всі призери змагань отримали відповідні нагороди.

 

Також варто зазначити що захід був приурочений святу Покрови Пресвятої Богородиці, Дню українського козацтва та Дню захисника України.