ХМІЛЬНИК - ФУТБОЛ


Громадська організація "Хмільницька районна федерація футболу"

Рішення засідання Ради представників команд

25 лип. 2014 р.

від 25.07.2014 року.

На зібрання із 11 наявних команд прибуло 6! Питання в тому: іншим командам не цікаво? Просто не віриться, що із списку команди, які налічують не менше 20 чоловік не може прибути жоден "парламентер"! А пам"ятається на першому зібранні було запропоновано знімати по 3 очка з команди, яка не делегує своїх представників...

Наразі прибули наступні представники команд:

Візит

Металіст-Торнадо

ДЮСШ

Астарта

Промінь

Юніор

Тобто кворум був.

Основним мотивом зібрання був розгляд терміну покарання гравцям, що отримали прямі червоні картки.

Спочатку розглянули червоні картки, які отримали гравці Бамбура В. (Металіст-Торнадо) та Точенюк О. (Кожухів). Обговоривши ситуацію в якій обидва були вилучені з поля та зваживши, що дані картки не мали на меті завдати шкоди учасникам гри, а саме в грі між собою вони їх отримали,

ВИРІШИЛИ: обмежитися одноматчевою дискваліфікацією гравців Бамбура В. (Металіст-Торнадо) та Точенюк О. (Кожухів).

"ЗА" - всі представники.

Більше емоцій було під час розгляду червої картки, яку отримав гравець матчу "ДЮСШ" - "Уланів" Босенко О. В протоколі матчу вказано: гравець команди Уланів Босенко О. підійшов і вдарив мене по лиці за що отримав пряму червону картку. Матч був зупинений на 10 хв., тому що в мене пішла кров. Прошу дискваліфікувати даного гравця до кінця сезону.

Представники жваво обговорювали вищеописану ситуацію, більше того кілька з них були свідками цього інциденту. Серед пропозицій, які лунали, були наступні: зняти з команди "Уланів" 3 очки, дискваліфікувати Босенка О. до кінця поточного сезону, як в Чемпіонаті так і Кубку, дискваліфікувати на 10 поточних матчів (тобто в сукупності з Кубковими).

В результаті чого пропозиції по мірі надходження було поставлено на голосування, в ході якого було

ВИРІШЕНО: 

1. Додати в Регламент змагань пункт 14 статті 21 Дисциплінарні санкції з наступним змістом: За навмисний удар судді з команди, гравець, якої вчинив цю дію, незалежно від того був він безпосереднім учасником матчу чи ні, знімається 3 очки. 

"ЗА" - всі представники.

2. За навмисний удар судді, що призвело до вимушеної зупинки матчу, дискваліфікувати гравця команди "Уланів" Босенка О. до кінця поточного сезону, як в розіграші Чемпіонату так і Кубку.

"ЗА" - 4 (представники команд "Візит", "Металіст-Торнадо", "Юніор" та "Астарта".

Далі перейшли до другого питання зібрання, а саме особливості проведення матчів 1/4 Кубку.

Зважаючи на щільний графік змагань та необхідність зробити як мінімум одні вихідні від футболу між колами Чемпіонату, було запропоновано зіграти матчі 1/4 в будні дні. Обговоривши ситуацію, яка притаманна кожній із команд, було

ВИРІШЕНО:

провести матчі 1/4 Кубку до початку 2 кола, але в дні, які окремо будуть домовлено між команадами - суперниками, в тому числі і вихідні дні (субота, неділя) між колами Чемпіонату.

"ЗА" - всі представники.